PENGIKLANAN

PENGIKLANAN DIGITAL ini adalah bertujuan membantu terutama Ahli-Ahli Kelab yang memiliki perniagaan sendiri atau ingin merancakkan aktiviti pemasaran selain menjana pendapatan buat Kelab secara amnya.

Assalamualaikum w.b.t,  Salam Sejahtera & Salam Perpaduan. Adalah dengan ini kami ( Kelab ) ingin menawarkan perkhidmatan pengiklanan dengan harga yang tersangat murah lagi berpatutan . Pengiklanan digital di laman web rasmi kelab kini dibuka. Ruang pengiklanan ini hanya dibuka untuk anda yang ingin mengiklankan semua kategori produk dan perkhidmatan KECUALI :

POLITIK | PERKAUMAN | HASUTAN | TERLAMPAU 18SX | PERKARA SALAH DI SISI UNDANG-UNDANG NEGARA

( Contoh pengiklanan dibenarkan adalah seperti kesihatan, kecantikan, aksessori , blogshop anda, bisnes , perkhidmatan dan sebagainya ).

 

PILIHAN PAKEJ PENGIKLANAN EOCMOTORSPORT

> Pakej Simple ( Simply Ads )

Tidak memerlukan sebarang banner. Hanya iklan baris . Sediakan ayat promosi tidak lebih dari 6 PATAH PERKATAN dan berikan link blog /web anda. Iklan baris ini akan dipaparkan di bawah iklan Stylez Ads di ruangan Jana Side-Income.

Contoh iklan baris adalah seperti : 

Kenapa Kena Simpan Emas ?, Sim Kad Rakyat 1 Malaysia !, Jom Daftar Pemandu E-Hailing, Kerepek Pisang Tanduk Original, Servis Buat Website, Khidmat Bina Blog, Servis Naikkan LIKE, Khidmat Tambah FOLLOWER, Tempah Design 24 Jam, Khidmat Potong Rumput, Jom Cuci Karpet, Pakar Kilat Kereta, Mula Simpan Bitcoin dan lain-lain lagi ( Ikut Kreativiti Empunya Iklan ).

Harga : RM 15 / bulan dan
TERHAD kpd 15 Iklan Baris pada satu-satu masa

 

> Pakej A ( Ordinary Ads )

Harga : RM 30 / bulan dan
TERHAD kpd 4 Iklan Banner

Saiz Banner : 125 x 125 ( Pixel @ px )

Paparan : Di bawah Blog Header
FREE Iklan Baris di FACEBOOK FANPAGE selama 5 Hari .

> Pakej B ( Stylez Ads )

Harga : RM 60 / bulan dan
TERHAD kpd 4 Iklan Banner

Saiz Banner : 468 x 60 ( Pixel @ px )

Paparan : Di bawah Blog Header.
FREE Iklan Baris di FACEBOOK FANPAGE selama 5 Hari .

 

> Pakej C ( Premium Ads )

Harga : RM 120 / bulan dan
TERHAD kpd 2 Iklan Banner

Saiz Banner : 336 X 280 ( Pixel @ px )

Paparan : Di bahagian Sidebar.

FREE Iklan Baris di FACEBOOK FANPAGE selama 5 Hari .

> Pakej D ( Super Ads )

Harga : RM 240 / bulan dan
TERHAD kpd 2 Iklan Banner

Saiz Banner : 728 X 90 ( Pixel @ px )

Paparan : Di bahagian Sidebar.

FREE Iklan Baris di FACEBOOK FANPAGE selama 5 Hari .

 

> Pakej E ( Super VIP Sponsor Ads )

Harga : RM 480 / bulan dan
TERHAD kpd 2 Iklan Entri Post 

Saiz Banner : Full Top Entri Post.

Paparan : Di bahagian SPECIAL Entri Post.

FREE Iklan Baris di FACEBOOK FANPAGE selama 5 Hari .

 

Nota Khas ! :

a. Satu entri khas mengenai produk anda . segala details kelebihan , manfaat kebaikan produk/ perniagaan anda jalankan akan kamimaklumkankan secara details ( Ikut Permintaan Empunya Iklan ) di dalam entri khas ( Sponsor Ads ) .

b. Didalamnya akan diupload segala gambar produk jualan anda , harga , kelebihan bisnes anda lakukan , alamat bisnes anda , entri ini akan dilinkkan terus ke alamat blog atau web anda dan no. Tel. anda .. dan entri ini akan kekal selama 6 BULAN!.

 c. SEO Friendly (Search Engine Optimization Friendly ) maka,entri ini akan berpotensi berada dimuka hadapan carian Enjin Pencari seperti Google , Yahoo, Bing .. dan segala keyword carian oleh pengunjung berkaitan barang yang akan anda iklankan di sini akan terus ke entri ini dan membolehkan anda mendapat kelebihan dr segi keuntungan dan prospek ..

Pemberitahuan :

Untuk IKLAN Pakej A dan Pakej B, sekiranya anda tidak mempunyai design banner sendiri, kami turut menyediakan perkhidmatan membuat banner iklan bergantung kepada saiz banner. Caj penghasilan banner hanya RM 50 sahaja.

Sekiranya berminat anda boleh menghubungi kami melalui : info@exoramotorsport.com atau boleh respon terus diruangan komen di bawah.

Sekian, terima kasih …

| – “Selling is Marketing & Marketing is NOT Selling” – |